Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde nogle af de ofte stillede spørgsmål om vores chokoladeprodukter. Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.


Hvad er holdbarheden af produkterne?

Vores fyldte chokolader har en ca. 3-4 ugers holdbarhed, når de opbevares ordentligt (Tjek: Hvordan opbevarer jeg min chokolade?). Dette er fordi vi kun bruger friske og naturlige ingredienser og ingen tilsætningsstoffer. Vores chokolade plader har en meget længere holdbarhed, cirka 4-6 måneder, afhængigt af hvordan du opbevarer chokoladen.

Hvordan opbevarer jeg min chokolade?

Chokoladen skal opbevares på et tørt, køligt sted, helst mellem 14-22 grader celsius, og langt væk fra stærke lugte som eksempelvis krydderier. Du kan også opbevare chokoladerne i køleskabet, men det kan ændre deres skinnende udseende og få chokoladen til at se mat og grå ud. Selvom smagen stadig er god.

Laver du personlige chokoladeprodukter?

Ja det gør vi. Vi laver gerne speciallavede chokolader til bryllupper, firmaarrengementer, fester og gaver. For mere information, se her.

Giver du allergiinformation for produkterne?

Vores chokolade fremstilles i et miljø, hvor der anvendes allergener som jordnødder, nødder, hvede, mejeriprodukter mv. Disse ingredienser findes ikke nødvendigvis i hvert produkt. Du kan sende os en e-mail eller kontakte os via vores kontaktformular her, hvis du har et specifikt spørgsmål angående allegener.

Har du en ingrediensliste?

Du kan finde ingredienslisterne på alle vores produkter her. Fyldet til vores chokolade er lavet med friske, naturlige ingredienser. Vi bruger til visse kreationer kunstig madfarve til at dekorere og skabe et farverigt look til vores chokolade.

Kan jeg ændre min ordre, efter at den allerede var placeret? Hvis du har kommentarer til din ordre eller specielle ønsker, kan du sende os en e-mail til vonechocolatier@gmail.com, og vi vil forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.

Kan jeg ændre min ordre, efter at den allerede var placeret?

Hvis du har kommentarer til din ordre eller specielle ønsker, kan du sende os en e-mail til info@vonechocolatier.com, og vi vil forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.