Leverings Information

Pakket med kærlighed

Du laver din første ordre … Hip-hip-hurra! Vi lægger stor vægt på at lave vores chokolade til dig, men nyder også processen med at pakke dine chokolader. Her på VONE Chocolatier forbereder og pakker vi hver ordre i hånden med meget kærlighed.

1. Behandling og forberedelse af din ordre

Det tager normalt 2-3 hverdage, før ordrer sendes. Vi er interesserede i at sikre, at du får et smukt, smagfuldt og frisk produkt!

Når vi har modtaget din ordre, tager vi os tid til at se på den og sørge for:

Afhængig af ovenstående faktorer sender vi dig en e-mail, hvis der er nogle ændringer i din ordre.

Når vi har sorteret alle slags problemer, er vi klar til at forberede din ordre til forsendelse. Vi vælger og forbereder hver kasse i hånden med en masse spænding.

2. Klar til levering

Vi tilstræber at levere den bedste leveringsservice til alle vores kunder. Vi sender vores produkter mandag til onsdag for at sikre, at vores danske kunder modtager deres ordrer inden for ugen. I travle perioder af året kan det dog tage lidt længere tid at nå din ordre.

Vær opmærksom på, at hvis du afgiver en ordre fra torsdag til søndag, kan vi forsinke forsendelsen, du køber, for at undgå at opbevare den i postlageret i løbet af weekenden.

Du bor ikke i Danmark, men vil stadig prøve vores chokolade? Eller måske vil du overraske en ven, der bor i udlandet? Dette er ikke et problem, fordi vi sender til alle lande fra EU lige til din valgte adresse.

For alle internationale ordrer sender vi vores produkter mandag til fredag. Afhængigt af destinationen kan forsendelsen tage op til 5 arbejdsdage. I travle perioder af året kan det dog tage lidt længere tid at få din ordre.

Det sidste trin inden afgivelse af din ordre er at vælge leveringsmetode og placere leveringsadressen. Baseret på det kan du se, hvor meget leveringen vil koste. I alle lande har vi faste faste satser, men nogle gange kan prisen variere lidt afhængigt af den leveringsmetode, du vælger.

I Danmark leverer vi vores chokolade med Post Nord tjenester. Vi opkræver 49 DKK pr. Ordre til enhver adresse i Danmark.

Ordrer over 400 DKK afsendt i Danmark er berettiget til gratis levering.

3. Levering

Efter at have rejst et par dage ankom din ordre endelig til dit hjem. Nu kan du nyde det, YAY! 😊